Általános szerződési feltételek


Szolgáltató adatai

Cégnév: S&D Marketing & Publishing Kft.

Székhely: 1111 Budapest, Lágymányosi utca 12. fszt. 2.

Adószám:  25102642-2-43

Cégjegyzék szám: 01-09-199827, vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában

Bankszámlavezető bank neve: UniCredit Bank Zrt.

Bankszámlaszám: 10918001-00000076-54340007

Szerződés nyelve: Magyar

weboldal: www.papirtaskagyarto.hu

Elektronikus elérhetőség: info@papirtaskaguru. hu

Telefonos elérhetőség: +36-30/743-9331

 

A weboldal tartalmának tulajdonjoga

A weboldal teljes tartalma (szövegek, grafikák, letölthető anyagok, cikkek) szerzői jogvédelem alatt áll a 1999. évi LXXVI. törvény alapján és az S&D Marketing & Publishing Kft. kizárólagos tulajdonát képezi.

A weboldal tartalmának (hírlevelek, cikkek, szövegezés, letölthető anyagok) engedély nélküli másolása, átdolgozása, más weboldalakon való megjelenítése tilos.

Írásbeli engedély, vagy forrás megjelölés nélküli átdolgozott, vagy másolt tartalom használatának díja nettó 40.000 Ft/tartalmi elem/nap, melyről számlát küldünk a jogsértést elkövető weboldal üzemeltetőjének.

A tartalom csak az S&D Marketing & Publishing Kft.írásos engedélyével és a forrás (www.papirtaskaguru.hu) megjelölésével használható fel.

A www.papirtaskagyarto.hu weboldal megnyitásával a Felhasználó az S&D Marketing & Publishing Kft. általános szerződési feltételit elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

 

A www.papirtaskagyarto.hu papír reklámtáskák értékesítésével foglalkozik.

 


A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 15 óráig.

Amennyiben a megrendelés munkaidő lejárta után történik, az

azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben visszaigazolja a megrendelést, tájékoztatást nyújt a szállítás várható időpontjáról.

 

 

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására

részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a

megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. Visszautasított vagy részben teljesített megrendelés esetén, ez előre kiegyenlített vételárat, vagy annak megfelelő részét a vevőnek visszautaljuk.

 

 

 

Fizetési módok

 

-50% előleg a gyártás megkezdésekor, a fennmaradó rész kiegyenlítése szállításkor készpénzben (egyedi megállapodás esetén átutalással, 3 napos fizetési határidővel), vagy szállíáts előtt átutalással


-Teljes összeg előre utalása a gyártás megkezdésekor

Megrendelése végösszegét díjbekérő alapján előre utalással egyenlítheti ki.

 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél

alapján minden költséget tartalmaz.

 

 

 

Első megrendelés alkalmával minden esetben a végösszeg 50%-át előre utalással kérjük kiegyenlíteni, a fennmaradó részt pedig a szállításkor készpénzben, vagy szállítás előtt utalással.

 


Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja: UniCredit Bank Zrt.

Kedvezményezett számlaszáma: 10918001-00000076-54340007

Kedvezményezett neve: S&D Marketing & Publishing Kft.

 

A Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy fizet minden szolgáltatásért, amelyet a Szolgáltató nyújt, illetve a Megrendelés elküldésével (e-mail) fizetési kötelezettsége keletkezik.

 

Minőségi garancia

A Szolgáltató  garanciát vállal az írásban megrendelt termékek hibátlan és hiánytalan szállítására. Amennyiben a termék nem a megrendelésben megadott tartalommal vagy kivitelben készült, a Szolgáltató saját költségén újragyártja azt. Az újragyártásból adódó plusz szállítási díjakat a Szolgáltató magára vállalja. Nem érvényesíthető garanciális igény a vásárló monitorán megjelenített színektől való eltérés miatt, a vásárló által tévesen megadott adatok és helyesírási hibák miatt, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károsodás miatt.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, azonban mivel a termék, illetve Szolgáltatás minden esetben a Megrendelő egyedi igényeihez szabva kerül előállításra, teljesítésre és az más részére nem értékesíthető, a Megrendelőt nem illeti meg a termék vásárlásától való elállási jog (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5. §).

 

Reklamációk kezelése

Amennyiben a megrendelt termékkel kapcsolatban bármilyen észrevétellel, reklamációval élne, azt megtehetia megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.

 

Felelősségvállalás

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a nyomatokon szereplő adatok, illetve információk valódiságáért, azért minden esetben a Megrendelőt terheli a felelősség. A Megrendelő az általa megrendelt munka tartalmáért, szerzői jogaiért, kiadói jogaiért és egyéb jogok sértetlenségéért stb. kizárólagos felelősséget vállal.

A Szolgáltatónak joga van az elkészült terméket mintaként felhasználni, azt referenciaként bemutatni, továbbá a megrendelt termékről szóló- jó benyomást keltő -ügyfél véleményeket azt weboldalán feltüntetni. Bárminemű, a Megrendelő felé fennálló (pl. késedelemből, hibás teljesítésből eredő) kártérítési igény (annak jogossága esetén) az árajánlat/számla összegét nem haladhatja meg, a Megrendelő semmilyen jogcímen nem kérhet ellentételezést.

 

 

Adatkezelés

Az S&D Marketing & Publishing Kft. - a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel.

 

Személyes adatai eljuttatásával egyidejűleg hozzájárulását adja ahhoz, hogy azokat az S&D Marketing & Publishing Kft. nyilvántartsa és kezelje.

 

A megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatjuk fel:

megrendelések teljesítése

reklamációk kezelése

tájékoztatás akcióinkról, új termékekeinkről

nyereményjátékok bonyolítása

hírlevél küldése

 

Szolgáltatásunk igénybevétele során az S&D Marketing & Publishing Kft. rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki harmadik fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az S&D Marketing & Publishing Kft. alvállalkozója. (Pl: futárszolgálat a megrendelés kézbesítéséhez).

 

Minden kiküldött elektronikus levelünk (akció-, blog értesítő, nyereményjáték felhívás, stb.) alján lehetősége van leiratkozni e-mail listánkról a megadott linkre való kattintással.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban is az info@papirtaskagyarto.hu e-mail címen.

 

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért.

 

Nem tartozunk felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, amelyek a weboldal használatából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, rendszerhibából keletkeznek.

 

Az S&D Marketing & Publishing Kft. fenntartja magának a jogot, hogy szabályzatát bármikor megváltoztassa.

 

Vissza Kraft táskák Műnyomó táskák Italtáskák Főoldal